Hvis du leder efter en dygtig underleverandør af SEO, så kan jeg hjælpe! Ved at bruge Riis Media som din SEO underleverandør, får du leveret SEO af kompetent og loyal samarbejdspartner, som du får lov til at tage hele æren for. Du skal bare stå for kontakten til kunden, og videresende de rapporter jeg laver på mit udførte arbejde.

Din virksomhed står for alt kundekontakten, og der nævnes i ingen sammenhænge, at jeg fungerer som din SEO underleverandør til nogle af dine kunder. Dette kan du udnytte hvis du eksempelvis er grafiker, har et webbureau, arbejder med PPC eller arbejder med andre slags online marketing. Skriv til mig nu – og hør nærmere om muligheden for at jeg arbejder som din underleverandør af søgemaskineoptimering.

Outsource dele af dit SEO arbejde til mig, og lad mig være din SEO underleverandør.

Hvorfor bruge en SEO underleverandør?

 • Du behøver ikke at afvise kunder, grundet manglende tid til at varetage deres SEO.
 • Du kan tage kunder ind, uden at have ret meget viden om søgemaskineoptimering. Du kan trygt overlade arbejdet til mig.
 • Du skaber øget omsætning og overskud, bare ved at bruge med som SEO underleverandør og stå for kontakten med kunden.
 • Du kan skabe en tættere relation til dine kunder, ved at kunne levere kvalitetsarbejde på mange forskellige områder.
 • Og endelig, så kan du også bare udnytte at jeg er villig til at arbejde til en lavere timeløn, hvis du selv arbejder med SEO.

Der er altså grunde nok, til at gøre brug af en SEO underleverandør i din forretning.

Underleverandør af SEO

Hvad kan jeg levere?

Jeg kan hjælpe dig med stort set alt, der handler om SEO og opsætning af hjemmesider. Herunder har jeg nævnt de områder jeg er stærkest indenfor:

 • On-page optimering. Hvis du ved hvilke søgeord der skal optimeres til, så kan jeg være underleverandør til hele eller dele af on-page SEO’en. For at nævne et par ting, kan jeg stå for omstrukturering af URLs, redirects, sidetitler & meta descriptions, ændre sider til korrekt brug af HTML tags, CSS rettelser, gennemgang og optimering af tekster, oprettelse af interne links – OG de andre ting der måtte være nødvendigt. Som udgangspunkt er tekstforfatning det eneste jeg ikke vil være underleverandør til, medmindre det handler om SEO eller fitness.
 • Linkbuilding. Har du en kunde, der efterspørger en komplet SEO løsning eller bare links? Her kan du igen drage fordel af at bruge mig som din SEO underleverandør.
  Du vælger om jeg skal stå for at finde linkmuligheder for kunden og løbende lave links, eller om jeg bare skal skaffe links som du allerede har planlagt.
 • Teknisk SEO. Det sker jo at man finder en hjemmeside der har store problemer med dublicate content eller hastigheden? Endnu engang kan jeg hjælpe dig helt eller delvist, lige som du ønsker det. De er de færreste tekniske udfordringer jeg ikke kan løse.
 • SEO analyser. Hvis du skal levere en komplet SEO rapport, søgeordsanalyse, linkanalyse, teknisk analyse eller en helt 5. analyse, så kan jeg lave den for dig. Jeg har tidligere fungeret som underleverandør af forskellige SEO analyser for kendte danske SEO eksperter med stor tilfredshed. Kontakt mig og hør nærmere.
 • Underleverandør af hjemmeside. Oprindeligt startede jeg Riis Media, for at designe og udvikle hjemmesider, men i dag arbejder jeg mest med SEO. Derfor har jeg en unik baggrund, som gør at jeg også kan fungere som underleverandør af hjemmesider.
  Har du en kunde der skal have opsat en helt ny hjemmeside eller webshop, der efterfølgende skal laves SEO på? Det kan jeg lave for dig, hvor der er 100% styr på SEO, opbygningen og teknikken helt fra starten af.

Som du kan se, kan jeg altså levere næsten alle SEO ydelser. For yderlig information, kan du kontakte mig eller læse hvad jeg skriver en min guide til SEO i 2016.

Skal vi prøve at samarbejde?

På nuværende tidspunkt, arbejder jeg ofte til en timeløn på 200 kr pr. påbegyndt time. Hvis vi afregner på timebasis, er det også denne timeløn jeg vil tilbyde dig. Men du kender mig jo ikke, og ved ikke hvilken kvalitet jeg leverer som din underleverandør af SEO. Derfor…:

Introduktionstilbud på SEO arbejde: 100 kr i timen, de første 30 timer, hvor jeg arbejder som SEO underleverandør for din virksomhed.

Ja – du læste rigtigt! For at finde ud af om et samarbejde er fordelagtigt for os begge, kan du købe 30 timer af min hjælp til kun 100 kr pr. time!

Du bestemmer hvad jeg laver

Hvis du har brug for at få lavet en grundig SEO analyse / SEO rapport på en kundes website, så kan jeg lave den på 5-10 timer alt efter størrelsen på siden. Du kan sagtens tage 2,3 eller 5 tusind for analysen med god samvittighed, og blot betale mig for de brugte timer.

Skal der skrives sidetitler? Så hyr mig nogle timer, og lad mig skrive sidetitlerne til den webshop eller hjemmeside du arbejder på.

Har du en kunde der forespørger SEO, men du mangler tid eller kompetencer? Så skriv til mig og send opgaven videre, så varetager jeg alle dele af søgemaskineoptimeringen – du skal bare stå for kundekontakten.

Tag kontakt til mig

Tilbud på SEOHvis du tror du har fundet den SEO leverandør du leder efter, så skal du bare udfylde formularen for at komme i gang med samarbejdet.

Husk at jeg tilbyder dig en unik mulighed, for at få lavet noget SEO arbejde hurtigt og billigt, ved at bruge min som underleverandør. Du får nemlig de første 30 timer til bare 100 kr i timen. Herefter burde du være i stand til at vurdere om mit arbejde er 200 kr i timen værd, og om vores samarbejde fungerer.

Du binder dig naturligvis ikke til noget som helst. Hvis du bare lige har brug for at få outsourcet en SEO analyse eller to, så er du også velkommen til det.

Kontakt mig vha. formularen – Jeg glæder mig til et evt. samarbejde med dig!