Leder du efter SEO i Herning? Så er du kommet til det rette sted. Jeg blogger her på Riis Media, mens jeg arbejder som Head of SEO hos Zen Media i Herning. Samtidig er jeg ved at færdiggøre min uddannelse som Business Development Engineer på “BDE” (AU Herning). Her på riismedia.dk, skriver jeg om søgemaskineoptimering og hjemmesider – og hvordan man får det maksimale ud af sin nye hjemmeside samt SEO arbejde. Hvis du har en virksomhed, hvor du drømmer om topplaceringerne på Google, og i øvrigt gerne vil have en lokal samarbejdspartner til SEO i Herning – så kan jeg hjælpe dig.

Lokal SEO i Herning

SEO i Herning

Lokal søgemaskineoptimering i Herning

Har du brug for lokal søgemaskineoptimering til Herning området eller en lokal SEO konsulent som er tæt på din virksomhed i midtjylland?

Lokal SEO indbærer SEO med henblik på at ranke i de lokale resultater, når lokale folk søger efter din forretning her i området. Lokal SEO i Herning vil være aktuelt for dig, hvis du ejer en eller anden form for fysisk forretning, hvor du servicerer eller sælger til lokale kunder. Det kunne fx være at du havde en restaurant i Herning, en køreskole, frisør eller er håndværker.

Sammen kan vi skaffe dig de lokale topplaceringer på Google, så du får mest mulig trafik når lokale mennesker leder efter deres nye frisør, håndværker eller restaurant. Hvis du eksempelvis er murer i Thisted, så vil en søgning som “Murer Thisted” være et perfekt søgeord for dig at være synlig på. Hvis vi samarbejder om din lokale SEO, så vil du også opnå gode resultater.

I nogle tilfælde, kan det bedst betale sig at få en ny hjemmeside opsat, hvor vi har helt styr på søgemaskineoptimeringen fra starten af. Hvis du skulle have brug for begge dele, kan jeg lavet et rigtig godt tilbud til dig på flot og moderne seo-venlig hjemmeside, hvor der er styr på den lokale SEO så du er synlig i Herning.

Forestil dig hvad de ville gøre for din forretning, hvis du bare får én ny kunde hver måned, som måske bliver en livslang kunde. Ofte er SEO en rigtig god investering, som tjener sig mange gange hjem igen.

Hvis du har en lokal forretning i Herning eller omegn, som du ønsker øget synlighed for, så kan jeg hjælpe dig med din SEO.

Samarbejdet starter naturligvis med en grundig research af de muligheder vi har, konkurrent situationen og planlægning af hvilke søgeord du skal være synlig på. Når vi kommer igennem den indledende planlægning og får langt i overordnet strategi, så vil jeg varetage din SEO i en periode på alt fra få måneder til flere år – alt efter hvad du ønsker og har af behov. Prisen svinger fuldstændigt efter din forretnings størrelse og behov. Nogle gange kan de være nok at jeg laver nogle få timers SEO arbejde hver måned, og andre gange har virksomheder brug for at der bliver lagt et kæmpe stykke arbejde i deres website og deres søgemaskineoptimering. Lige meget hvilke behov du har, så starter samarbejdet med at du får et uforpligtende tilbud på SEO i Herning.

Leder du efter en lokal samarbejdspartner i Herning?

Driver du en lokal servicevirksomhed eller en større forretning fra Herning og kunne godt tænke dig en lokal samarbejdspartner til at varetage din SEO?

Det er altid rart, at kunne mødes med sine forretningsforbindelser, og diskutere strategi og det videre forløb for at opnå bedst mulige resultater. Derudover giver en lokal leverandør en ekstra sikkerhed og tryghed, da man kommer til at kende personen der skal varetages dele af ens virksomheds online markedsføring – hvilket SEO jo bare er en del af.

Jeg har en bred viden og erfaring med optimering af websites og webshops. Jeg arbejder med søgemaskineoptimering som Head of SEO ved siden af min uddannelse til “forretnings-ingeniør” (på BDE i Herning), hvilket giver mig et unikt perspektiv på at forbedre din forretnings online tilstedeværelse og markedsføring. Alt Dette kan du drage fordel af, når du vælger mig som din lokale samarbejdspartner.

Du vil derfor hos Zen Media få en stærk lokal SEO leverandør, samtidig med en stærk lokal samarbejdspartner fra Herning, der leverer kvalitets SEO, som du trygt kan regne med skaber de resultater du ønsker. Kontakt har vi adresse på Birk Centerpark 40, 7400 Herning.

Kunne du forestille dig at samarbejde?

Vil du høre mere om mulighederne for et samarbejde? Jeg tilbyder altid gerne en time eller 2 timers gratis sparring eller rådgivning, for at give dig et god SEO råd med på vejen og for at finde ud af, om vi har et match. Tag kontakt til mig i bunden af siden.

På ZenMedia.dk kan du læse videre om hvordan du kan få leads til din virksomhed med B2B Seo.

Uforpligtende tilbud på SEO i Herning

Tilbud på SEOJeg hjælper dig helt gratis, med at finde ud af hvad du skulle have behov for ift. lokal SEO i Herning eller optimering af din forretning.

Du skal bare udfylde formularen, så vender jeg tilbage så vi kan snakke om dine opgaver eller udfordringer – og vi kan evt. tage en times gratis sparring på vores kontor i Innovatorium Herning.

I løbet af få dage, kan jeg lave et skræddersyet tilbud til netop din virksomhed, hvor du får en skarp pris samt et overblik over hvilke arbejdsopgaver skal prioriteres og laves først. Så har du både en TO-DO liste og en pris på at få dit SEO arbejde udført!

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig, så jeg kan hjælpe dig med at vækste din forretning 🙂