Lidt om Riis Media og mig selv

SEO ekspert Mathias RiisMit navn er Mathias Riis, og det er mig der ejer Riis Media og skriver her på bloggen. Jeg er i 2015 blevet student på HTX i Thisted – på teknologi og design linjen.

Lige nu holder jeg sabbatår, hvor jeg har startet Riis Media. Jeg arbejder på fuld tid med virksomheden. Jeg har valgt at starte min egen virksomhed, da jeg godt kan lide udfordringer – og ikke mindst at hjælpe andre ved at skabe noget værdifuld for dem.

Målet med virksomheden

Min vision er at kunne hjælpe mange små virksomheder, med at finde hoved og hale i alle mulighederne på internettet. Jeg har oplevet mange, som står for alt i deres personlige virksomhed, og som slet ikke får udnyttet de muligheder der ligger i Facebook og Google. Mange finder heller aldrig ud af hvad SEO er, eller hvorfor det er så vigtigt for deres virksomhed.

Hvis du kunne være interesseret i min hjælp, så skal du være velkommen til at kontakte mig. Så tager vi en helt uforpligtende snak om en responsiv ny hjemmeside, eller om hvordan du kan skaffe flere kunder over nettet – fx vha. søgemaskineoptimering (seo).

Jeg bruger meget tid på at skrive blogindlæg, lave SEO og opsætte nye hjemmesider. Hvis du kender en der har egen virksomhed, vil jeg være meget taknemmelig hvis du fortæller personen om min blog, og anbefaler personen et besøg her på siden! 🙂

Hvad jeg laver i fritiden

Udover at arbejde med hjemmesider, SEO og online marketing her i Riis Media, så bruger jeg meget tid på at styrketræne og skabe en stor hjemmeside, der handler om kosttilskud og fitness generelt.

Jeg kan også rigtig godt lide at læse, og jeg har læst mange iværksætter-biografier, og selvfølgelig en masse SEO og marketing materiale, der er relateret til mit arbejde. Jeg har lige startet min egen personlige blog. På mathiasriis.dk skriver jeg om mange af de emner der interesserer mig.

Hvad Riis Media’s blog handler om

Bloggen henvender sig til personen der driver virksomhed, men ingen ansatte har til at varetage marketing og hjemmeside. Indlæggene er alle delt op i kategorier, bl.a. hjemmesider, SEO, online marketing og mere generelle ting som gåde råd og tips.

Hvis du skulle få en idé til noget jeg skal skrive om, eller hvis der er noget du mangler lidt hjælp til – så er du meget velkommen til at skrive til mig og fortælle hvad du har i tankerne. Kontakt mig her.

Følg med på de sociale medier

Jeg arbejder bl.a. på kosttilskuds guiden Suplab.dk og blogger på min personlige blog Mathiasriis.dk

Hook op med mig på de sociale medier, og følg med i hvad jeg går og laver.

5 hurtige om Riis Media

  • Jeg står 100 % inde for det jeg laver
  • Jeg er først tilfreds når du er tilfreds
  • Du kan altid få fat i mig og få hjælp
  • Her får du den bedste service
  • Du får altid en super skarp pris!

Hvad siger kunderne?

Mathias er meget omhyggeligt og grundig i sit arbejde. Alt er undersøgt til bunds inden han gør noget, og evtuelle spørgsmål er næsten besvaret inden de er stillet.
Har man ændringer og forslag til ens hjemmeside, så tages de med et smil, og de er ordnet lynhurtigt. Jeg kan stærkt anbefale Mathias.
Klaus, Rings Køreskole