Kort om Riis Media og mig selv

Mathias RiisMit navn er Mathias Riis, og det er mig der ejer Riis Media og skriver her på bloggen. Til hverdag studerer jeg forretningsudvikling på Aarhus Universitet og er Head of SEO hos Zen Media ApS.

Helt kort fortalt
Efter med studentereksamen fra HTX, holdte jeg et sabbatår, hvor jeg startede Riis Media og arbejdede på fuld tid med virksomheden, hvor jeg designede hjemmesider og lavede SEO for mindre virksomheder. Jeg valgte at starte min egen virksomhed som en udfordring til mig selv – og for at hjælpe andre ved at skabe noget værdifuld for dem, hvilket blev gennem online markedsføring.

Mit oprindelige mål med Riis Media

Da jeg startede Riis Media i mit sabbatår, var mit mål med virksomheden at kunne hjælpe helt små virksomheder med at få et forretningsben på nettet – ved at få lavet en god hjemmeside og få gang i markedsføringen på Facebook og Google.

Jeg hjalp en række virksomheder med at få gang I deres online markedsføring, både gennem at designe hjemmesider for dem og søgemaskineoptimering, men også gennem Facebook og Adwords.

Startskuddet til Zen Media ApS – Online markedsføring for B2B virksomheder

Da jeg startede på Business Development Engineer (BDE uddannelsen) på Aarhus Universitet i Herning, havde jeg begrænset tid til at drive min egen forretning videre.

Dog havde jeg arbejdet målrettet mod at få bedre placeringer på søgeord indenfor hjemmesider og SEO, hvilket nu havde båret frugt.

Riismedia.dk lå nemlig #1 hvis man Googlede ”ny hjemmeside” og mellem nr. 6-8 på både ”søgemaskineoptimering” og ”seo”, hvilket gav et hav af henvendelser fra folk der gerne ville have min hjælp.

Kort tid efter starten på studiet stødte jeg på Martin og Rehmi, der var ved at afslutte BDE. Vi fandt ud af at vi havde en fælles interesse for online markedsføring og komplementerende kompetencer. Derfor valgte vi i starten af 2017, at starte Zen Media – et online marketing bureau, hvor vi primært ville hjælpe B2B virksomheder med at sælge deres komplekse produkter gennem de digitale kanaler. De fleste B2B virksomheder er nemlig først ved at få øjnene op for at online marketing, er en reel og profitabel kanal til at skaffe kvalificerede leads – potentielle kunder.

Kontor i Innovatorium Herning

I Zen Media holder vi til i et kontor hos Innovatorium Herning, hvor vi sidder til hverdag og arbejder med online marketing for vores dejlige kunder. Hvis du har en B2B virksomhed, der sælger et komplekst produkt der er svært at markedsføre – så giv mig udfordringen ved at hive fat i mig, så kan vi tage en snak omkring jeres udfordringer og evt. et gratis sparringsmøde.

Hvem ved – måske vi også kan hjælpe jeres B2B virksomhed med at udnytte mulighederne der er kommet online.

Formålet med riismedia.dk i d