Projekbeskrivelse

Hanstholm Rejser er et rejseselskab beliggende i hjertet af Thy, som har hovedfokus på at tilbyde de bedste busrejser i Danmark – og dette gør de med stor succes! Hanstholm Rejser tilbyder busrejser til et hav af destinationer i Europa og Danmark. Derudover tilbyder de en række forskellige rejsetemaer, som fx musikrejser, rundrejser, julerejser og skirejser – bare for at nævnte et par stykker.

Jeg blev i 2016 kontaktet af Anette, hvor vi snakkede omkring deres markedsføring, og hvordan de kunne gøre brug af deres hjemmeside til at få flere mulige kunder til at læse om dem og kontakte dem. En af metoderne der kan bruges er kaldt SEO, som jeg bl.a. har hjulpet dem med.

Når man arbejder med søgemaskineoptimering (SEO) i 2017 , er det ikke længere simpelt at komme til at lægge godt placeret på en række søgeord. Det kræver en 360 graders indsats, og et helhedssyn på den virksomhed man arbejder med, da alle faktorer tæller. Derfor har vi arbejdet med en lang række forskellige tiltag, som bl.a. implementering af Schema.org så der kan blive vist anmeldeser direkte i søgeresultaterne, lidt hastighedsoptimering, uddannelse i forhold til at skrive tekster og optimere billeder, nye sidetitler, lavet et sitemap over deres bedste rejser og meget mere.

Fælles for alle tiltagene, er at de giver en bedre brugeroplevelse, for de personer der besøger hjemmesiden. På den måde slår man 2 fluer med et smæk, når man giver læseren yderligere brugbar information om rejserne, samtidig med at det opfattes positivt af søgemaskiner.

Målet med arbejdet har været at løfte niveauet for hele siden, uddanne medarbejdere i SEO og ikke mindst at sikre at virksomheden ikke sakker bagud, når de i stigende grad skal konkurrere mod andre rejsebureauer på Google i fremtiden.

Endelig har vi også snakket en del omkring andre online marketingskanaler, som fx brug af remarketing, Leadscoreapp (automatisk email markedsføring) og annoncering på Facebook.