Projekbeskrivelse

Rings Køreskole er en køreskole der tilbyder kørekort til personbil og motorcykel i Thisted by. Klaus Ring der ejer køreskole, havde mange problemer med deres tidligere hjemmeside, og derfor kontaktede han mig for at høre om jeg ville lave en ny mobilvenlig, overskuelig og ikke mindst stabil side.

Jeg valgte at kode hjemmesiden fra bunden, i et 100% skræddersyet layout. Det gav mulighed for at bestemme alting selv, lave siden lynhurtig og meget brugervenlig.

Det var svært at redigere i Klaus’ gamle hjemmeside, og det skulle gerne blive nemmere i den nye. Som CMS(det system man ændrer hjemmesiden i), har jeg koblet et system der hedder Surreal CMS på. Det giver mulighed for at ændre direkte i siden – fuldstændig som at sidde og ændre i et worddokument. Man ser 100% det samme, så længe man redigerer, som brugeren ville se når man gemmer ændringerne.

Jeg laver på et tidspunkt en video, der viser hvordan man bruger dette system. Det er utrolig oplagt at bruge til mindre virksomheder, der ikke ændrer i sin side så tit – og det er det nemmeste i verden!

Alt på siden er lavet af Riis Media. Der er designet logo, taget billeder, designet hjemmeside, skrevet tekster og lavet basal SEO optimering. Hvis du kunne tænke dig en lignende side, kan jeg lave en til dig til en rigtig god pris!

Du kan læse mere om hvad seo er her eller kontakte mig her og få hjælp til din hjemmeside.