Projekbeskrivelse

Jeg ønskede at bruge min egen hjemmeside, hovedsageligt som en blog, hvor jeg kan lære fra mig om SEO og marketing. Den skulle selvfølgelig se professionel ud, være pæn, mobilvenlig, hurtig og opbygget på den rigtige måde ift. SEO. Alle hjemmesider jeg laver, opfylder selvfølge disse krav, som er lidt en selvfølge i dag.

Hvordan er opgaven løst?

Denne hjemmeside er lavet i WordPress, som er verdens mest populære platform til at lave hjemmesider i. Der hvor WordPress virkelig udmærker sig, er når man har en hjemmeside, hvor man ofte vil tilføje nyheder, blogindlæg, nye referencer osv. Med WordPress kan man nemlig nøjes med at designe en skabelon, og derefter kan man helt uden at skulle kende til kodning, skrive uendeligt mange indlæg ud fra skabelonen. Man kan også tilføje kategorier og billeder med et enkelt klik.

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at jeg selv har stået for alt her på hjemmesiden. Billederne er taget af min kæreste – du kan se hendes hjemmeside om fotografering her; www.lenafoto.dk

Jeg bruger også en del til på at lave SEO, så siden nemt kan findes via. Google. Her i juni 2016, har jeg fået en 2. plads på Google når man søger på “ny hjemmeside” – som har mere end 500 månedlige søgninger.

Hvis du overvejer en ny hjemmeside, så læs denne FAQ, eller denne tjekliste som er en tjekliste til din nye hjemmeside – så du ikke begår dumme fejl som mange andre allerede har lavet!

Kan du lide siden? Jeg vil gerne høre din mening!